Vi Samarbejder
omkring salget

Hvis du klarer fremvisningerne, så klarer vi resten.
Digital. Sikker. Ejendomsmægler.
1

Du udfylder din adresse Vi laver en online vurdering af din bolig, som baseres på alder, beliggenhed, størrelse og øvrige boliger, der er til salg og solgt i netop dit område.

2

Du får en endelig salgsvurdering I samarbejde med dig laver vi en endelig udbudspris. Herefter indgår vi en aftale om salg af din bolig.

3

Professionel fotograf Vores professionelle fotografer besøger dig og tager flotte billeder af din bolig. Vi udarbejder også plantegning og en beskrivelse af boligen.

4

Du godkender vores oplæg Herefter er vi klar til at markedsføre din bolig. Vi står naturligvis klar med hjælp og vejledning, for at sikre det bedste boligsalg for dig.

5

Du viser selv boligen frem Vi synes det er oplagt, at du som boligsælger selv fremviser din bolig. For hvem kender boligen bedre end dig selv? Vi hjælper naturligvis med guides og gode råd.

Du får solgt din bolig Vores ejendomsmægler står for al forhandling og kommunikation med potentielle købere. Vi sørger for alt papirarbejdet og hjælper dig i forbindelse med overdragelsen af din bolig.

Ofte stillede spørgsmål

Indtast din adresse

Og se hvad vi vurderer din bolig er værd: